Kurs og workshops

Devika tilbyr helsekurs på Vestlandet i tillegg til Yogareiser til Spania og Italia.

Har du tanker om å få til kurs der du bur, kan me det. Saman skapar me skreddersydde opplegg tilpassa dine behov innen temaene massasje, yoga, pilates, kroppsbevissthet, frigjørande dans, huldrekraft og meditasjon.

Treng du veiledning? Devika er og mentor for studenter som er i ferd med å utvikle seg til kroppsorienterte kursholdere/terapeuter/lærere.

Ho har med seg spanande folk i nettverket, saman skaper dei eit breit utvalg av kurs og workshops.

Følg med, neste kurs er eit kvardagsyoga forløp gjennom hausten på Elvatun i Ulvik. Start 25 august, sjekk FBhendinga her.

Bli med på kurs som inspirerer til fornya kroppskontakt, sjå timeplan!

Yoga og inspirasjon

2 – 4 november 2018, på Sjøtunet, Rykkje ved Kvamsøy i Hardanger.

Stopp opp, pust ut, slapp av ved fjorden… me skal nyta deilig kortreist mat og få energipåfyll for kropp og sjel. Stor velværefaktor! Fredag lander vi  i dei nytelsesfulle sjøhusa og startar helga med litt enkel massasje, så får me beste maten av Torunn. Laurdag og søndag har vi fokus på kjernestyrke, holdning, avspenning gjennom yoga og pilates. Ta kontakt med Devika eller Sjøtunet for fleir detaljer eller sjekk Fb linken her:

Les meir om hendinga.

Massasjekurs

Kjem på di oppfordring på Studio FjordYoga, Norheimsund.

Devika lærer deg enkle og effektive teknikker som gjer deg trygg til å gje ein god avspennings massasje til dine nærmaste. Massasje forebyggjer stress og frigjør spenningar og smerter. minimum 4 deltakarar. Kompendium «kvardagsmassasje» medfølger.

Fredag kveld kl 19-21, laurdag 10-15. Ta med nistepakke. Pris kr 1600/ familierabatt kr 600 (2 for 2200).

Ta kontakt med Devika på 45610998 eller skriv til fjordyoga@gmail.com

Huldresirkel

Når kvinner kjem saman og ærer det feminine, finner vi djup ro og næring. Gjennom å fokusea på det som bind oss saman, kan vi la gi slepp på kvardagens utfordringer og drikke av kjelda som bur i oss… 

Huldra inspirerer oss til å finna kontakt med den naturlege visdommen og krafta som bur i kroppen. Pust, bevegelse, berøring og lyd er redskap som hjelper oss inn i det gode nærværet.Første kveld kjem plutselig på studio FjordYoga eller i Naturen.

25-29 juli blir det Huldresirkel på Fykse i Hardanger. «Awakening your feminine essence» er eit djupdykk inn i kvinnekrafta. Lolla og Rhianne kjem heilt frå Sør Afrika og held dette spennande kurset samamn med Devika.

Sjå Fbhendinga her

Yoga hendingar

Er du interessert i å prøve ut yoga? Nysgjerrig på meditasjon og nærvær gjennom bruk av pust?

KvardagsYoga på Ulvik Treningssenter 2-3 juni

Velkomne til yoga med fokus på å inspirere deg til å dykke inn i yogaens verden og finne din kvardagsyoga. Me skal utforske åndedrettet og finne det gode nærværet. Me skal stable kroppen korrekt, åpne hoftene, finne skulderbuen og oppleve ryggradens bevegelsesmuligheter. Me skal slappe djupt av så kroppen kan gje slepp på spenningar og la tankane falle til ro.
Dette er nærværsbasert trening som hjelper deg å bli meir bevisst og aukar evna å lytte inn i deg sjølv og kjenne kva du treng.

Sjå FBhendinga her

Bli med på kurs du og…

Å gå ut av kvardagens rutiner, nullstille seg og finne gode helseskapande metoder, er gull verd.

Når me stopper opp, kjenner etter og sanser det me egentlig treng, skjer transformasjon.

Å ta helsa i egne hender med nærværsbasert trening gjer styrke og innsikt på mange plan.

Namaste´

Nyskjerrig?

Om du vil vite meir om dei ulike kursa,

trykk på knappen under her eller ta kontakt på tlf 45610998.

Meld deg på nyhetsbrevet så får du oppdatert info ca 1 gong i månaden.

Levert av Bukken.no © Kopirett - Studio Fjordyoga