Om vinteren føler eg meg ofte som eit murmeldyr.

Men når februar gjør sitt inntog er jo vårlyset allerede her

og kroppen får den ekstra krafta som trengs til å komme igang med det eg vil.

Ofte kjenner eg på motstand mot å skape tid for bare meg – eg skulle jo bare ha gjort det, og det – først…

men når eg finn fram yogamatta, når eg faktisk bare gjør det og kroppen faller til ro, finner den djupe pusten sin og begynner å utforske dagens dikt i form av yoga alfabetet, så kommer det gode nærværet på besøk. Det er som om eg blir invitert til å nyskape meg sjølv, tankene finner fokus i øyeblikket, pusten og kroppen er på lag, og eg kan heilhetlig hengi meg til flyten i bevegelsene som utfolder seg.

Det er fint å lære eit fast yogafløde, og det er og godt å noen ganger sleppe det strukturerte, lytte inn og la kroppen utforske sin egen kvardagsyoga, den som trengs akkurat i no. Finne ein form for så å slippe løs… struktur er som elvebredder som holder oss innafor rammene sånn at vi kan hengi oss til djupet…

til den indre elva som synger oss…

Tenk på yogamatta som eit pusterom der du er fri

til å utforske den unike sangen som strømmer gjennom deg

 

 

Kanskje du har mulighet til å bli med på ein minitetreat på Sjøtunet, Rykkje i Hardanger 16-18 februar, her får du inspirasjon på mange plan med mjuk yogapraksis, fantastisk mat, nydelig plass…

sjekk FB hendinga her.