Yogareiser

Kom… stopp opp… reis ut av kvardagen…

få påfyll av Middelhavet, inspirasjon til å åpne sansedørene og finne meir av din egen kvardagsyoga…

Bli med på ferie med meining!

Små grupper, trygge rammer, stor velværefaktor.

Vi drar til Spania i mai, i skrivende stund er det 2 ledige plasser!

Italia eller Portugal i september/oktober.

Yogareisene åpner sansedørene inn i det gledesfyllte, naturlege og harmoniske.

Yogaferie

Vi drar til Spania 19.-26. mai 2018.

Eit deilig pusterom med djup næring for kropp og sjel.
Vi kombinerer strandliv med yogapraksis.

I ei ekte lita tradisjonell spansk grend, La Zorilla, ligger eit gamalt hus, Casa Vida Sana; Hannas vakre helsehus. Ho serverer oss deilig vegetarkost, frukost og middag. Kristin, Hannas svigerdatter, er fantastisk organisator av det praktiske og hjelpelærer i yogaen. Devika holder yogaklassene, som har fokus på avspenning, nærvær og trygge stillinger.

Dagsplan:
Stille morgenpraksis med soloppgangen på takterassen for de som er morgenfugler. Etter vår mjukdynamiske morgenyoga har Hanna trylla fram frukost i patioen.

Når sola begynner å varme er det 10 minutters kjøretur til strandliv i Torre Del Mar. Vi sleiker sol og bader, luncher på ein av de mange cafeene. Retur til landsbyen vår utpå ettermiddagen for rolig yoga før Hannas gode vegetariske middag om kvelden.

En av dagene går vi opp til Karma Gwen, Europas eldste stupa. Om kvelden drar vi til en middelalderlandsby på toppen av eit av fjellene i nærheten og nyter tradisjonell spansk mat med storslagen utsikt.

Hannas hus ligger 40 minutter fra flyplassen Malaga. Ho flytta fra Oslo for 12 år siden og har skapt sitt paradis i La Zorilla. Huset er ca 250 år gammelt og ligger i ei husklynge med tradisjonelle brosteinstrapper tvers over elva fra Triana i Axarquia i Andalucia. Huset har stort moderne kjøkken, 5 bad og to terrasser. God plass til 8 deltakere. Mulighet for eige rom for 100 Euro ekstra.

Hanna: «Omgivelsene er grønne hele året med store plantasjer av mango, avokado og sitrusfrukt. Det er hvite landsbyer i alle retninger, lett tilgjengelige, vakre og interessante å besøke. Vi kan besøke det økologiske og det tradisjonelle markedet, stort moderne kjøpesenter. Det er gode turmuligheter og ridesenter i nærheten. Velkommen til å bo i rolige omgivelser, omgitt av frodighet og fuglekvitter!»

Pris og påmelding:

Neste Yogaferie til Casa Vida Sana går av stabelen 19.-26. mai 2018.

Du betaler kr 9.500 hvis du melder deg på før 25. januar 2018. Etter det betaler du 10.300.

Påmeldingsgebyr kr 1.500 til Kristins kontonr. 0540 62 57365. Beløpet tilbakebetales ikkje. Flybillett med Norwegian tur/retur, lunch på stranda og ein middag ute betales sjølv, ellers er alt inkludert. Devika og Kristin henter deltakerene på flyplassen i Malaga.

For å melde deg på – send email til Kristin: kristin@maneo.no tlf 90606270 eller Devika: fjordyoga@gmail.com tlf 45610998.

Når du har meldt deg på får du meir informasjon.
Max 8 deltakare.
Velkomne til ein herrlig ferie med fordjupande yogapraksis.

Se Fb hending her

Sansereise

Denne er fra 2017, i skrivende stund planlegger eg reise til Portugal i oktober, meir info kommer snart.

Bli med til vakre Italia, september 2017.

Vi drar til Sasseta Alta, som ligger på toppen av eit av småfjellene i Toscana, ca midt mellom Pisa og Roma.

Her har Devika sin gode venninne Cristina skapt eit vidunderleg helsesenter med fokus på lokalprodusert økologisk mat. Der er inne- og utebassenger, fleire yoga/massasjerom og innbydende uteområder. Stedet inviterer til å nyte øyeblikket, til å lytte inn, åpne sansane…

Vi skal bu i nybygde tradisjonelle toscanske steinhus, gå tur i skogen, du kan være aktiv om du treng det, ta det heiiiilt med ro om du treng det. Vi skal ta vare på hverandre i disse inspirerande omgivelsane, i ei trygg ramme skal vi ta imot djup næring og få påfyll…

Vi skal bruke yoga, dans, meditasjon, berøring og ulike øvelser for å fokusere inn og kjenne etter.
Vi skal finne energiflyt og skape kontakt med det vi lengter etter og åpne opp for endring.
Vi skal utforske ulike kvaliteter i oss som skaper balanse. Alt i ditt eget tempo og på din egen måte.

Devika og Nina Shanta holder denne sansereisa, sammen har de masse erfaring å øse av. Devikas spesiale er kroppens rike mens Ninas hovedkompetanse ligger i kontaktskapande kommunikasjon. Les meir om Nina: http://www.emano.no/no/hvem/nina I tillegg får vi oppleve å flyte i varmt vann med berøring, såkalt Watzu, under Cristina sin vakre veiledning.

Praktisk:
Vi flyr til Roma med Norwegian med direkte fly søndag morgen kl 07.05 fra Bergen, retur torsdag kveld. Flyprisen er ca kr 2000 inkl koffert nett no, men det kan endre seg. Lurt å være tidlig ute! Du bestiller reisa sjølv, noen vil dra ned før/ bli lengre i Italia, etter behov.
Vi tar tog fra Roma til Grosseto, pris ca 20-30 € og tar derfra taxi opp til senteret.

Pris og påmelding:
Du er påmeldt når du har sendt epost til Devika og betalt kurset.
Pris for sjølve kurset kr 2.200. Kontonr: 0535 02 15192 (Devika)

Overnatting i de salige rommene på Sasseta Alta med full pensjon koster 85€ dagen, du betaler der. Enkeltrom mulig med lite tillegg.

Max 12 deltakere.

Spørsmål og påmelding:

Devika 45610998 fjordyoga@gmail.com
Nina 90013437 nina@emano.no

Sjekk ut heimesida til stedet her!

Meld deg på Yogaferie eller Sansereise

Levert av Bukken.no © Kopirett - Studio Fjordyoga